Online værktøjer til at kontrollere, om en hjemmeside / blog er sikkert at browse?

Vi ved alle, at internettet indeholder en enorm mængde af hjemmesider, hvoraf nogle er sikre og nogle er ikke. Usikre websteder kan indeholde online trusler som virus, phishing og spyware, der kan skade din computer. De kan også stjæle dine kreditkortnumre eller adgangskoder, og selv crashe din computer.
Så hvordan kan du finde ud af, om et websted er sikkert eller risikable, før du besøger det? Nedenfor er 3 online-værktøjer fra velrenommerede organisationer, som kan hjælpe dig med at finde ud af det nemt.

Google Sikker browser værktøjet er et gratis værktøj, Google som fortæller dig, hvis det websted, du surfer har malware eller ej. At kontrollere et sted at gå til nedenstående link, og erstatte ordet hjemmeside url med hjemmesiden adresse, du vil kontrollere.
Link – http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=www.reck.dk website

For eksempel: http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=www.reck.dk

Norton Safe Web er en ny ry service fra Symantec. Norton servere analysere web-sider for at se, om de vil påvirke dig og din computer. Du kan også installere Norton Toolbar på din PC, for at vide, om et bestemt websted er sikkert, før ser på det.

Link – http://safeweb.norton.com/report/show?url= hjemmeside adresse
For eksempel: http://safeweb.norton.com/report/show?url=reck.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.