Globus Biler Silkeborg

Her kommer min historie om hvorfor man skal tænke sig om en ekstra gang, inden man indgår en handel med Globus Biler i Silkeborg ved Henrik Thomsen.

Det hele startede februar 2011, hvor jeg ser deres annonce for bilen på bilbase.

Bilens er en Mitsubishi Galant 2.4 GDI med reg.nr. FB 25 773 Stel.nr. JMBLREA3WXZ001263

Grundet den store afstand til sælger, overtaler jeg min svigerfar til at kører til Silkeborg, og kiggge på bilen og få en prøvetur. Han synes det virker som en god bil og jeg kører derpå selv til Silkeborg for at besigtige Mitsubishien.

Bilen synes rimelig og i rimelig stand (interiøre, lak. Det synlige). Den har dog visse mærkbare fejl, som jeg gør gældende skal være udbedret ved overdragelsen. Disse punkter er naturligtvis påført slutsedlen og er følgende:

 • Synes, altså godkendt ved syn
 • Have ordnet bremser
 • Der er gennemtæring ved bagskærm som skal laves
 • Den ene blæsedyse, virker stoppet
 • Dørlyset virker ikke ved alle døre
 • Klonlyde fra forenden af bilen, skal fjernes
 • Motorgangen skal justeres.
 • Bilen skal spores, den trækker til højre
 • Skifte gearolie (automatgear)
 • Pivelyd ved tomgang fjernes (rem)
 • Rensning for pletter på sedder.
 • Udbedring af rustpletter ved og omkring døre

Der aftales en god uge til klargøring af bilen for afhentning.

Da ugen er gået, ringer jeg til Globus Biler A/S for at forhører mig om leverings tidspunktet holdes, og dette bekræftes af værkføren Jan Christensen.

Jeg begiver mig derfor til Silkeborg og overtager min nye brugte Mitubishi Galant 2.4 GDI med automatgear, og jeg glæder mig til igen at få en bil med automatgear. Jeg har efterfølgende en aftale i Aarhus og Vildbjerg. Jeg starter med at kører til Vildbjerg, hvor svigerforældrene bor og skifter olie og oliefilter på moteren, da Globus Biler ikke ønskede at udfører dette arbejde. Turen føles træls idet bilen hele vejen trækker til højre og vugger en del i fronten, men for mig er det en ny bil, og man skal jo lige tilvende sig dens egne særheder. Jeg for skiftet olien på bilen og mig selv (kaffe) og daffer derpå til Aarhus for at få klaret min aftale der. Oplevelsen af turen til Aarhus bliver som til Vildbjerg, trækker konstant til højre og virker stadigt meget fjedrene i fronten. Men… på turen tilbage til Vildbjerg… Der fik jeg mig en forskrækkelse, umiddelbart for Silkeborg er der for 20. år en fordybning i asfalten i højre side af vejen, denne havde jeg dels glemt, og ikke mindst regnet den for udbedret, rammer jeg hullet med højre forhjul… og vupti, så kigger jeg på stjernerne. Støddæmperne foran er defekte og skal skiftes, på ganrantien.

Jeg kører derfor med det samme ind til Globus Biler, er på vejen, og foreligger dem situationen, og vi aftaler at jeg skal kontakte værkføren Jan Christensen den efterfølgende dag per telefon, da han ikke længere er til stede.

Jeg kontakter derfor som aftalt Jan C. dagen efter og oplyser ham om at støddæmperne er defekte OG at det viser sig der er flere ting som ikke stemmer med slutsedlen.

 • Støddæmperne er defekte.
 • Det hyler fra motoren ved start når denne er kold.
 • Rusten er ikke fjernet ved dørene.
 • Bilen trækker til koncekvent til højre.

Dette stiller han sig meget ufostående overfor! ups, nu begynder jeg at blive nærvøs for at her er flere ugler i mosen end sundt er, for om jeg har indgået en handel med en reel virksomhed der lever op til sine krav. Men vi bliver dog enige om at han den næste dag vil kigge på hyle lyden, støddæmper og det at bilen trækker til højre. Som aftalt så gjort, altså han skiftede støddæmperne og remmen til generatoren. Resten måtte jeg tage med sælgeren Kim Madsen, når han kom tilbage fra ferie.

 

Denne historie fortsætter senere, men sagen ligger nu på 11 måned hos forbruger rådet til afgørelse og bilen er stadigt ikke synet og godkendt.

 

Jeg vil dog her give en advarsel om tonen fra Henrik Thomsen, når men fortæller om sine oplevelser med hans forretningsmetoder.

 

Citat fra mail sent fra [email protected] søndag d. 4 september 2011 klokken 18:03

Citat start

Du får nøjagtig 24 timer til at fjerne dit indlæg på om mig og min forretning på you tube. Vælger du at ignorer denne besked vil det være mig en glæde at køre dig igennem en injuriesag og se dine penge gå til advokater og erstatning. Og det beløb vi kræver vil være betragtelig !!!!!!
Du har i den grad lagt dig ud med mig.Den tekst du har skrevet og samtidig brugt mit navn vil koste dig dyrt. Du kan jo kontakte Kenneth Bendixen (find ham på facebook) hviss du vil vide hvad det koster at svine andre til ! Dit røde fjols !
Har du spørgsmål kan du kontakte virksomhedens bestyrelsesformand, Advokat Henrik Lyhne Silkeborg.
Henrik Thomsen
Direktør
Globus Biler /Thomsen Biler.

Citat Slut

Men her er billederne:

Før bilen blev sendt til Globus Biler i Silkeborg

Billeder fra bilen blev afleveret fra Globus Biler i Silkeborg.

Bemærk specielt kilometertæller og benzinmåler samt før og efter billederne af bagagerummet.

 

Her er et overslag på hvad det vil koste den nye ejer at sætte bilen i stand:

prisoverslag Mitsubishi Galant FB 25 773

Opdateret: 24. maj 2013

Efter længere tids forhandlinger via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen lykkes det efter to år at få overbevist Henrik Thomsen om at et forlig var det smarteste han kunne gøre, og der blev indgået forlig.

 

Opdateret: 10. september 2015

Fra TrustPilot.com i ved, der hvor firmaer betaler sig til bedre bedømmelser….

Besvarelse fra GLOBUS BILER AS
Kære Joakim Du købte en billig, ældre bil hos os. Du reklamerede ganske rigtigt over nogle enkle fejl efter købet som vi straks udbedrede. Efter denne reparation, reklamerede du over at vi havde kørt mere end 2000 km i din bil og du mente vi havde lavet pletter på sæderne i din bil. Disse reklamationer afvise vi blankt, og du valgte at køre et civilt søgsmål imod os, da FDM ikke ønske at køre sagen for dig. Dette bekræfter os i at du ikke havde en sag. Vi valgte derimod straks at tilbyde dig købesummen tilbage, da vi ikke ønskede eller havde interesse i at smide gode pege efter dårlige, ment på denne måde at du havde fri proces i dine personlige forsikringer, hvor vi som virksomhed må betale for advokatbistand . Små og lave mennesker bruger vi ikke vores tid på. Vi tog bilen tilbage os solgte den hurtigt til sammen pris som du købte bilen til. Vi er sikker på at den brede befolkning sagtens kan gennemskue hvilket menneske du er ! Henrik Thomsen Globus Biler AS

Svar: Henrik Thomsen, er du venlig at fremlægge dokumentation for disse påstande? for jeg kan unægteligt ikke genkende disse påstulater.

 

Læs også Underkendt bilsyn af denne Mitsubishi Galant

Opdateret: 04/17/2017 Grundet en desværre meget uheldig skilsmisse, og hvor samfundet har bevist at mænd ingen rettigheder har til deres børn, og hvor moren fremsatte flere alvorlige falske anklager, har MVSJ (Midt- og Vestsjællands Politi) valgt at slette alle mine dokumenter, herunder alle mine billeder; derfor er denne artikel desværre uden den tidligere billeddokumentation for mine påstande 🙁

3 thoughts on “Globus Biler Silkeborg

 1. Faldt lige over denne blog….jeg bliver helt nysgerrig efter hvad det har kostet mig? Ud over trusler om besøg af nogle af hans venner i læderveste.

  Jeg gad ærlig talt ikke hans facon længere og juridisk havde jeg ikke de store muligheder på Grønland, så jeg trak mig…. men som Henrik lige frem opfordrer til, vil jeg da gerne dele ud af mine erfaringer i denne tråd: håb på at der ikke er problemer med det du køber hos Globus. Hvis der er, kan du forvente total ansvarfraskrivelse og en truende og ubehagelig direktør i røret/mail.

  Jeg havde egentlig glemt Globus, men fik lige en besked fra Henrik vedr. utilfredshed over min anmeldelse på Trustpilot (på Henrik facon selvfølgelig), så jeg måtte lige se hvad der rørte sig på nettet, og kan så konstatere at Henrik åbenbart ser sig fri til at bruge mit navn i sine trusler mod andre.

  Med venlig hilsen
  Kenneth Bendixen

  1. Hej Kenneth, tak for dit indlæg.

   Tænker du jo så kan anlægge injuriesag Mod Henrik Thomsen! 🙂 (Det gule svi..) gul er jo falskhedens sande farve 🙂

   Vil da også opfordre andre til at dele deres oplevelser med Globus Biler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.