En dag på zoologisk museum

Vi var på zoologisk museum for vi havde spurt farfar om han ville give en tur til zoologisk museum.

Da vi kom der ind, startede vi med at se nogle store og tunge mammutter, der var bl.a. uldhårede mammutter, både små unger og deres forældre.

Der stod på en planche at den tungeste mammut der har levet vejede op mod TI tons og var op til 4,5 meter høj. Der var også nogle spørgsmål man kunne svare på og så deltage i en konkurrence om at vinde et årskort, eller et stykke af en mammuts stødtand.

Vi gik så op i udstillingen fra pol til pol, hvor der var en masse udstoppede dyr. Det var udstoppede dyr af nulevende arter. Vi så blandt andet to bævere, en bjergged og en sne leopard. Der var også slanger, en skorpion, to aber, en løve og en krokodille. Der var også nogen søde pingviner.

På udstillingen ”I Darwins fodspor” var der et skelet til en hval og et KÆMPE stort dovendyr, den var næsten to meter høj. Der var et par hvalrosser og de var rigtig store, endda støre en far, Og en ulv.

Til sidst så vi på nogle skeletter af tidligere og nulevende dyr. Det var en rigtig god og hyggelig dag med far og farfar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.